Vestgrønlandskajakk

Rullefestival 2020

Igjen har vi gleden av å presentere programmet for sommerens store padle event - Rullefestivalen i Vestfossen! De lokale innsjøene skaper en vakker ramme om noen intense dager med lek og utfordringer på og i vannet. På kvelden kan vi tilby teltovernatting og hyggelig samvær og foredrag i og rundt Kajakkspesialistens lokaler i Vestfossen kapell.

Det vil bli rullekurs på nybegynnernivå og avansert ved Anders Thygesen og Jannie Heegaard, og til de mest avanserte har jeg fått med meg stormesteren over dem alle, Dubside fra USA.

Det blir dagskurs på flere nivå i små grupper hver dag fra 30. juli til 1. august. 9.30-15.30. Siste dagen blir litt annerledes. Her vil vi i tillegg til rulling fokusere på padleteknikk, styretak, støttetak og generell grønlandsåre og kajakk mestring. Utenom kursene håper jeg flest mulig bruker hverandre og trener utover kvelden. Man kan melde seg på for en dag eller for flere dager. Vanligvis vil ett dagskurs på nybegynnernivå gi masse grunnlag for egentrening og mestring. Pris per dag/kurs uansett nivå er 1050,- kr.Dubside

Mannen alle snakker om! Mange mange verdensmester i grønlandsruller og en levende legende. En av de få i verden som sikkert kan gjennomføre en tvangstrøyerulle gang på gang! Dertil en glimrende pedagog og underviser. Dubside lærer deg triksene du skal imponere vennene dine med i år framover!

å møte Dubside er en sjelden sjanse du ikke bør gå glipp av! Mer info og påmelding her

Flott sak i D2

Les hele artiklen om kajakkbyggekurs fra Dagens Næringsliv her:Les her:

Kajakkbygging i USA

Ny film fra byggekurs i USA: Se her:

Kurskalender 2019

Nye kurs for 2019 her:Kurskalender

NRK omtale av sommerens padleeventyr

Dette skrev NKR om turen: Les her:

NKR hadde også denne sak om turen: Les her

Nye padleåresider!

Vi har gjort om på utvalget av padleårer, og laget en flott ny presentasjon. Les mer

Ny årebygge artikkel

årebygging fra a-å:Les her:

Artikel om kajakkbygging

Jeff Allens byggeprosjekt fra Ocean Paddler:Les her:

.